Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans - Welkom op de website van Cor W.Coomans -

Hieronder volgt wat informatie over mijn mozaïeken en aquarellen

 

 MOZAIEKEN.

 

De door mij vervaardigde mozaïeken worden in de eerste plaats gekenmerkt door artisticiteit en vakmanschap.Mijn mozaïeken hebben veelal betrekking op vogels ,vissen en reptielen, en zijn fraai van afbeelding en kleurgebruik. Het weergeven van  het karakter en de manier van  bewegen  zijn belangrijke elementen in het werk.

Menselijke figuren  worden  ook uitgebeeld en hebben dan vaak betrekking op de Griekse mythologie.

Het materiaal waarmee ik werk,zijn blokjes gekapt marmer ,Venetiaansglas z.g smalti,s, natuursteen , maar ook stukjes spiegel en zelfs flessenglas worden toegepast.

Van alle afbeeldingtechnieken, brengt deze vorm van kunst producten voort met een zeer lange levensduur. Er verandert nagenoeg niets aan de kleuren van de stukjes materiaal waarmee gewerkt wordt.

De mozaïeken worden als plateaus uitgevoerd en zijn zeer eenvoudig tegen een wand of in een vloer te plaatsen.

 MOZAIEK ……….EEN SIERAAD AAN DE WAND


 

AQUARELLEN.

 

De aquarellen worden gemaakt op 300 grams  zuurvrij papier  en geschilderd met Winsor en Newton aquarelverf en dat is, basis kwaliteit.

De soorten onderwerpen zijn heel verschillend, landschapachtig met daarin mooie bomen planten en bloemen.

Schelpen zoals de Nautilus pompilius als stilleven . schepen met averij op de wal gelopen. Echter de voorkeur nu gaat uit naar impressies van steden en Utrecht heeft daarbij mijn bijzondere belangstelling.  Rome, Florence en Murano en nog andere steden zijn echter niet vergeten.

 

VEEL PLEZIER

Voor informatie, zie de Contactpagina